Politica de retur 1. La recepționarea mărfii, Clientul trebuie să se asigure că Produsele livrate corespund din punct de vedere calitativ și cantitativ așteptărilor sale. În caz contrar, Clientul poate să atenționeze serviciului Relații cu Clienții apelând numărul de telefon din sectiunea "Contact" sau prin email la adresa comenzi@tekarom.com  în cel mai scurt timp pentru a remedia situația creată în cel mai scurt timp posibil.
 2. Clientul are dreptul să se retragă din Contract, respectiv să returneze un Produs în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de returnare a Produsului. Această opțiune NU este valabilă pentru Clienții care nu sunt consumatori (adica nu este valabila pentru Clientii care sunt persoane juridice sau PFA).
 3. Produsul trebuie sa fie returnat in aceeasi stare in care a fost cumparat sau livrat si sa aiba toate componentele, accesoriile si eventualele cadouri de care a fost insotit, inclusiv manuale de utilizare sau certificate de garantie. Gandeste-te ca daca nu a fost produsul potrivit pentru tine, va fi cu siguranta produsul perfect pentru altcineva. De ce sa-i strici bucuria?
 4. Daca pretul Produsului a fost achitat de catre Client, acestuia i se va rambursa respectivul pret în 14 zile de la data la care Clientul informeaza Tekarom SRL asupra deciziei sale de retragere din Contract, cu conditia ca returul sa fie permis de lege.
 5. NU se accepta returul in cazul produselor facute la comanda speciala (ex. lanturi ancorare, lanturi de ridicare etc.), a becurilor, bujiilor, acumulatorilor auto, lubrifiantilor si filtrelor auto.
 6. Modalitatea de returnare a produselor defecte aflate in garantie consta in inlocuirea produsului cu alt produs din magazin, avand contravaloarea minima a produsului returnat si cu plata diferentei in cazul in care noul produs are valoarea mai mare decat a celui returnat.
 7. Vă rugăm să reţineţi că transportul care derivă din rezilierea Contractului poate presupune un cost adiţional şi vom avea dreptul de a vă transfera acest cost dumneavoastră. În situația în care clientul a plasat o comandă pe platforma (www.tekarom.com) cu plata ramburs iar pachetul nu a putut fi livrat pentru că destinatarul nu a răspuns, ori adresa a fost greșită și pachetul s-a întors la expeditor, la următoarea comandă plasată de către același client, opțiunea de plata ramburs nu va mai fi posibilă. Ne rezervăm dreptul de a-i solicita clientului, după un astfel de eveniment, să achite contravaloarea coletului prin ordin de plata anterior livrării coletului.

  Nu suntem raspunzatori pentru expedieri intarziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, nelivrarea sau livrarea gresita a unei expedieri sau a unei parti din aceasta.

 8. In cazul produselor aflate in garantie, expedierea acestora catre Tekarom se va face cu una dintre urmatoarele firme de curierat: Dragon Star, DPD sau Transilvania Post. Costul transportului va fi suportat de Tekarom SRL numai daca este cofirmata de catre departamentul tehnic indeplinirea conditiilor de acordare a garantiei.
 9. In cazul pieselor de mecanica auto, defectate in perioada de garantie, acestea pot fi returnate numai insotite de urmatoarele documente: copie dupa certificatul de inmatriculare sau cartea de identitate a autovehiculului al carui produs sau material fac obiectul garantiei, copie care atesta valabilitatea inspectiei tehnice periodice a vehiculului, dovada montarii pieselor intr-un service autorizat R.A.R. (deviz montaj) pentru tipul de motor si tipul de operatiune /lucrare, precum si documentele fiscale aferente emise de unitatea de service auto; unitatea de service auto autorizata este operatorul economic care are capabilitatea tehnica adecvata de a desfasura activitati de reparatii, de întretinere si/sau de reglare functionala a vehiculelor rutiere, de reconditionare produse, precum si activitatile de înlocuire de sasiuri si/sau caroserii ale vehiculelor si care, în urma unei evaluari, au fost autorizati de catre Registrul Auto Roman (RAR), conform OMTCT nr. 2.131/2005.
 10. Toate cererile de retur se vor solutiona numai dupa completarea formularului de retur, disponibil pe site.